Tammat

 
     
 

Shetlanninponi

Symphatil Jessamine 1123 SH

Syntynyt 2004 • tummaruunikko

Sukutaulu ja näyttelytiedot

i. Ytterhalls Frosson SWE 43 SH
e. RP-Daffodil 717 SH
ei. Vincent v. Rijswijk 25 SH

Kasvattaja Susanna Rahikainen, NummelaJessamine eli tuttavallisemmin "Tessa" saapui meille heti vieroituksen jälkeen pikkuvarsana. Tämä tempperamenttinen mutta kiltti nuori tamma on ylittänyt kaikki odotuksemme olemalla todellinen monitoimitamma.

Tessa saavutti sekä vuotiaana että kaksivuotiaana Hippoksen näyttelyissä ensimmäisen palkinnon. Syksyllä 2005 Tessa palkittiin Anna's Prizella ja syksyllä 2006 Baukjen palkinnolla. Rotunäyttelyissä Tessa on palkittu useasti I-palkinnolla. Toukokuussa 2011 Tessa kantakirjattiin ensimmäisellä palkinnolla pistein 8-8-7-9-8=40p!

Tessalla on hyvä työmotivaatio ja se on nopea oppimaan. Tamma hyppää hyvin, 60 cm esteet sujuvat vaivattomasti ja koulua se on kilpaillut helppo C-tasolla. Valjakossa Tessa on startannut ponien alueluokkia. Myös Shettis Cupin osakilpailuja se on kiertänyt ahkerasti, selvittäessä tiensä finaaliin helpossa ohjasajossa, driving classissa ja keskivaikeassa riding classissa. Riding classin finaalin Tessa voitti Mustialassa v.2011 ratsastajanaan Ida Kallioinen. Tessa on palkittu myös käyttöluokka Championina.


Jessamine ja Athos Turun rotunäyttelyssä
(kuvaaja Suvi Lerkki / PS Photos)


(kuvaaja Kaisa Jussila)


(kuvaaja Kaisa Jussila)

Jälkeläiset
2008 ori Canna's Athos (i. Junibackens Martini 98SH)
2009 ori Canna's Brownie (i. Furunäs Nelson 102SH)
2010 ori Canna's Centurion (i. Junibackens Baloo 122SH)
2013 tamma Canna's Finally (i. Ytterhalls Kanon RS380)

 

 
     
     
     
     

© Canna´s Talli - Kuviin on kuvaajien lupa, kuvien kopiointi on kielletty